Skip to main content

Olemme koonneet muutamia usein kysyttyjä kysymyksiä tälle sivulle vastauksineen, jotta sinäkin pääset projektisi alkuun heloommin. 

Mikäli sinulla kuitenkin on vielä jotain mielenpäällä, niin älä epäröi ottaa yhteyttä. Netissä palvelee sinua aina mahdollisimman nopeasti, viimeistään 24 tunnin kuluessa.

Olemme joukko verkkosuunnitelun sekä verkkomarkkinoinnin ammattilaisia, joiden ensissijainen tavoite on tarjota yrityksille kestävää kasvua sekä näkyviä tuloksia. Voit lukea meidän tarinan täältä

Netissa.fi palvelee kaikkia kaupallisten verkkosivustojen omistajia sekä yrityksia, alaan tai maahan katsomatta.

Olemme olleet mukana ainakin jollain tavalla sadoissa verkkosivu projekteissa.

Olemme tehneet muunmuassa. Lukemattomia yritys sivuja, yli kymmenen verkkokauppaa, sekä luoneet ja toteuttaneet useita tuloksekkaita hakukoneoptimointi strategioita ja kampanjoita.

Lisäksi jatkuvalla syötöllä tarjoamme yrityksille muunmuassa. Backlinkkejä sekä sisällöntuotantoa.

Verkkosivu kysymykset

Käytämme lähtökohtaisesti wordpress moottoria, sillä vuosien kokemuksella wordpressistä voimme todeta, että se on ennen kaikkea todella yksinkertainen käyttää meidän asiakkaiden näkövinkkelistä. Miksi ostaa sivut harvinaisella pohjalla, jota et itse pysty hallitsemaan?

Kyllä! Olemme ylpeästi Namecheapin jälleen myyjiä ja tarjoammekin verkkosivun hostin palvelun suomen kovimpaan hintaan. vain 159€/vuosi.

Kaikki verkkosivu projektit ovat uniikkeja tapauksia ja toimitusaika vaihtelee suuresti. Kuitenkin yleisin toimitusaika on NOIN 10 arkipäivää.

SEO optimointi kysymykset

Mikäli hakukoneoptimointi on sinulle täysin vieras käsite, niin tämän tarkastaminen on mahdotonta. 

Me kuitenkin teemme asiakkaillemme AINA ilmaisen hakukone kartoituksen, jolla nähdään kaikki tiedot verkkosivustasi, joiden perusteella google sivustot luokittelee, joten ole rohkeasti yhteydessä!

Kuitenkin lähtökohtaisesti jokainen sivu tarvitsee off page optimointia, eli backlinkkejä, mutta niidenkin tarve määrä ja laatu riippuu sivustostasi ja kilpailijoiden linkeistä.

Noin 99% mainostoimistoista, joiden sivuilla olen piipahtanut sanoo, että ei missään nimessä. 

Me olemme kuitenkin totaalisen erimieltä ja kysynkin, että miksi ei?

Monet mainostoimistot välttelevät myymästä linkkejä, sillä lopputilahan on se, että ne jotka ajoissa hankkii linkityksen kuntoon ovat voittajia ja takaatulijat eivät jossain kohtaa enää pärjää pelkällä sisällöllä, vaan mainostoimistot joutuvat käyttämään oikeasti seo strategioita palvellakseen asiakkaitaan jatkossakin, eikä vain pikaisella sisäoptimoinnilla saa tuloksia.

Netissa.fi tarjoaa asiakkailensa alasta riippumatta todella laadukkaat backlinkit.

Linkit, joita sinulle tarjoamme riippuu sinun verkkosivuston nykyisestä linkki kartasta. Mikäli olet upottanut sivustosi linkkeihin kymmeniä tuhansia vieras postausten muodossa jatkamme mielellämme samaa rataa. 

Mikäli verkkosivut ovat täysin alkutekijöissä rakennamme korkea laatuisia HIGH DA backlinkkejä sivustollesi kuukausi työnä edullisesti. 

Esimerkki hintoja:

Guest post uniikilla tekstillä: 120€-200€/linkki

Linkkipaketit aloittelijoille. Alk. 99€/ 10-30 linkkiä

Netissä