Skip to main content

Kotisivut yritykselle

Meidän valttimme kotisivujen tekijänä on jatkuvaan kasvuun tähtäävät kotisivut.

Laadukkaat Kotisivut

Netissa.fi tuottaa kotisivut yritykselle erilaisina paketteina vankalla kokemuksella. Jokainen verkkosivu projekti valmistellaan pitkällä suunnitelmalla, jonka avulla saavutamme yrityksellesi tuloksia ja lisä myyntiä tulevaisuudessa merkittävästi. Google tulokset eivät kuitenkaan ole mikään taikaisku.

Yksilöity palvelu

Tuotamme kotisivut yritykselle joustavasti ja ammattitaidolla. Joustavuus pakettejen toteutuksessa tarkoittaa aina yksilöityä kokonaisuutta, jonka päämäärä on tuottaa kohdennettua myyntiä juuri sinun yrityksesi tarpeisiin. Sivustot rakennetaan aina parhaille hakusanoille sekä käyttäjä ystävällisesti.

SEO optimoidut verkkosivut

Sivusto paketteihin kuuluu aina kotisivun tekninen toteutus sekä google ystävällinen sisällöntuotto. Aluksi kysymme sinulta muutamia kysymyksiä, joiden pohjalta pystymme luomaan arvion alallesi vaadittavista verkkosivuista ja saat tarjouspyynnön kunnon taustatyön siivittämänä.

Miksi kotisivut yritykselle?

Kotisivut ovat nykyaikana yksi tehokkaimpia, ellei jopa tehokkain tapa hankkia uusia asiakkaita sekä pitää vanhat asiakkaat ajanhermolla. Itseasiassa nykypäivänä verkkosivut itsessään voivat olla se bisness ja tähänkin aiheeseen paneudutaan sivustolla kattavasti. 

Kotisivut

Kotisivu paketit netissa.fi sivustolla ovat todennäköisesti laatuaan uniikkeja, sillä emme tarjoa pelkkää verkkosivustoa .

Verkkosivustosta voi tulla yrityksen tärkein työntekijä, joka myy juuri silloin kuin joku sinun palveluitasi etsii.

Basic

Super

Premium

Kaikki verkkosivusto paketti hinnat ovat alkaen hintoja, jotka kattavat perus sivuston. Jokainen projekti on kuitenkin yksilö sekä usein meillä on yrityksen käyttöön hihassa kustannustehokkaita lisäyksiä sivustolle.

Kotisivut yritykselle - sisältö

Miksi kotisivut yritykselle meiltä?

2020 luvulla verkkosivustojen rakentajia on jo varmaan yhtä paljon kuin ruoan laitto taitoisia ihmisiä. Kuitenkin meidän periaatteet verkkosivun rakentamisessa ovat kehittyneet lukemattomien projektejen myötä siihen, että jokaisella napin painalluksella on tarkoituksensa. 

Kotisivut eivät ole vain verkkosivut

Meille asikkaan kotisivut eivät ole vain verkkosivut, jotka pitää raapaista nippuun. Yrityksen kotisivujen perimmäinen tarkoitus on lisätä näkyvyyttä, löytää uusia asikkaita, tuoda lisäarvoa yritykselle = Myydä enemmän. Kuinka me huomioimme nämä asiat?

1. Asiakas löytää etsimänsä

Kun me luomme kotisivut yritykselle, niin lähtö kohtana on rakentaa käyttäjä sekä google ystävällinen sivusto, josta kummatkin löytää haluamansa. Tämä takaa jatkuvan asiakasvirran, kun sinä hoidat hommasi.

Mitä se google ystävällisyys sitten tarkoittaa?

2. Täysi sivuston sisäinen optimointi

 • Hakusana kartoitus
 • URL optimointi
 • Sisäinen linkitys
 • Kuvien optimointi
 • ALT tekstien optimointi
 • Header Optimointi
 • tag optimointi
 • Meta otsikoiden optimointi
 • Meta kuvauksen optimointi
 • Valikkojen optimointi
 • blogin optimointi

3. Backlinkkejä samaan rahaan.

Digimarkkinointi netissä on haastavaa ja yksi suosituin sekä kustannustehokkain keino pitkässä juoksussa on hakukoneoptimointi.

Se, että tarjoamme todella kallisarvoisia backlinkkejä uusille verkkosivustoille on tietääksemme laatuaan uniikki palvelu. Yleensä backlinkkien rakentaminen onkin verkkosivun seo optimoinnin kallein osa ja aikaa vievin osa.

Rakennamme backlinkkejä uusien asiakkaiden verkkosivuille seuraavat 2 kuukautta tasaisesti valmistumisesta. Kaikki rakentamamme linkit ovat todella korkean luokan domaineista, jotka lisäävät verkkosivusi luotettavuutta hurjasti.

3. Konsultointi

Me emme jätä asiakkaitamme oman onnensa nojaan kotisivuineen, vaan konsultoimme kuinka asiakas voi itse suorittaa ja pitää yllä verkkosivun hakukoneoptimointia. Yleensä meidän asiakkaat ovat pystyneet jatkamaan tuloksekkaasti, jos motivaatio on kohdallaan. 

Kuitenkin palvelemme sinua mielellämme jatkossakin ja sinä voit keskittyä vain tuotteiden ja palveluiden myyntiin!

Kotisivut yritykselle tuotetaan aina siten, että jokainen projekti alkaa google optimointiin tarkoitetuilla työkaluilla, joilla tehdään ns. keyword research eli etsitään juuri sinun yrityksesi palveluita vastaavat hakusanat.

Kuitenkin jo tässä vaiheessa sinunkin on hyvä tiedostaa, että uunituore verkkosivusto ei tule näkymään googlen ykkös sivustolla kuukausiin, mutta kun tiimimme perkaa helpoimmin saavuttettavat hakusanat sekä isoimmat hakusanat pystymme nopeuttamaan prosessia huomattvasti siäisellä optimoinnilla sekä sisäisellä linkityksellä.

Lisää näkyvyttä kohdassa mainittujen toimien ansioista verkkosivustosi tulee ajansaatossa keräämään tuhansia potentiaalisia asiakkaita vierailemaan verkkosivustollasi ja näin he jo tietävät sinusta! Alastasi riipumatta netti pursuaa hakusanoja, joita asiakkaasi käyttävät.

Vaikka verkkosivut eivät olisikaan suoraan varsinaista myyntiä varten, niin monet potentiaaliset asiakkaasi todennäköisesti googlaavat yrityksesi ennen asiakkuutta. Luo hyvä ensivaikutelma yrityksestä raikkaalla perustason wordpress sivustolla, joka myös voi tuottaa uusia asiakkaita.

Oikein toteutetut verkkosivustot tekevät töitä ajaaksesi sinulle asiakkaita 24 tuntia vuorokaudessa. Verkkosivut ovatkin sinun henkilökohtainen, mutta hiljainen myyjäsi!

Verkkosivut joita toteutamme

Luomme lähes minkälaiset ja mihinkä vain käyttötarkoitukseen kaavaillut verkkosivut. 

Esimerkiksi kotisivut yritykselle, josta ihmiset löytävät yrityksen palvelut ja yhteystiedot sekä voivat suoraan ottaa siuun yhteyttä.

Luomme myös vaikkapa verkkokaupan yrityksellesi, jonka hoitaminen tehdään mahdollisimman vähä töiseksi ja asiakaspalvelu sujuvaksi.

Verkkosivut yritykselle

kotisivut yritykselle helposti

kotisivujen toteutus yritykselle tapahtuu mutkattomasti muutaman erivaiheen kautta, jotka ovat suunniteltu asiakkaillemme mahdollisimman helpoiksi ja vaivattomiksi. Kuten jo tässä vaiheessa artikkelia olet tietoinen, että luvassa on tarkkaan yrityksen tarpeisiin suunniteltu verkkosivusto, niin luvassa on myös pieni kysymys tuokio, joka nopeuttaa ja helpottaa projektia. Lisäksi tämän avulla pystymme tarjoamaan juuri sinulle sopivaa kokonaisuutta.

Aloituskysymykset

Aloituskysymyksissä käymme lävitse yrityksesi osa-alueet ja palvelut sekä erityistarpeet, jotka ovat netissä.fi verkkosivu projektejen pohja aina, sillä kun sivusto on muotoiltu oikein A:sta Ö:hön tulokset puhuvat tulevaisuudessa puolestaan. Lisäksi tässä vaiheessa saamme selville verkkosivu projektin lopulliset kustannukset, jotka pitkälti riippuvat vaadittavan sisällön laajuudesta.

Verkkosivujen luovutus

Verkkosivujen luovutus seremoniassa saat haltuusi verkkosivuston käyttäjätunnuksen ja salasanan sekä samaiset tiedot sähköpostilaatikkoon. Lisäksi opastamme sinua käyttämään verkkosivuston hallintapaneelia välttävällä tasolla, mutta jos et kuitenkaan ole kiinnostunut verkkosivun ylläpidosta niin tarjoamme tähän edullisen vaihtoehdon myös.

Verkkosivujen toteutus

Toteutus vaiheessa työskentelemme sinun yritystäsi varten laaditun suunnitelman mukaisesti. Lähes 100% varmasti jokaisessa projektissa tulee kuitenkin uusia juttuja matkanvarrella mieleen puolin ja toisin, joista on hyvä olla yhteydessä. Verkkosivujen toteutusaika riippuu projekti kokonaisuuden laajuudesta. Kuitenkin yleisin valmistumisaika on kahdesta viikosta kuukauteen.

Tulos raportointi

Kun verkkosivut ovat valmiina ja julkaistu google näkyvyyden saaminen vie aikaa, jonka haarukka on todella laaja. Tästä syystä seuraamme asiakas töitämme ja raportoimme merkittävistä muutoksista. Opastamme myös asiakkaitamme seuraamaan tuloksia itse ammattilaistyökaluilla.

Verkkosivut ovat nykyaikana yksi tehokkaimpia, ellei jopa tehokkain tapa hankkia uusia asiakkaita sekä pitää vanhat asiakkaat ajanhermolla. Itseasiassa nykypäivänä verkkosivut itsessään voivat olla se bisness ja tähänkin aiheeseen paneudutaan sivustolla kattavasti. 

Kotisivut yritykselle ei ole siis mikään turha investointi. Meiltähän saat kätevästi myös sisällöntuotto palvelua, jos et itse mieli sivustoa päivittää. Kotisivujahan ei ole kuitenkaan pakko päivittää, mutta saavutetut hakutulokset voivat laskea.

Laadukkaat kotisivut yritykselle

Laadukkat verkkosivut ovat avainasemassa kaikessa yritystoiminnassa. Mikäli verkkosivut ovat toteuttu juuri sinun yrityksesi tarpeita silmällä pitäen on luvassa mittavat taloudelliset hyödyt. Laadun takaa moni asia, joita ei välttämättä tule edes ajatelleeksi. Tarpeeksi monta kertaa kun hakkaa päätänsä seinään ymmärtää miten asiat toimivat, tässäkin lajissa. Hakukoneoppaasta sinulle selviää kuinka verkkosivut käytetään hyödyksi.

Netissa.fi verkkosivut

Netissa.fi toteuttaa kotisivut yritykselle yksilöityjen tarpeiden mukaan, jolloin verkkosivut edesauttavat myyntiä huomattavasti. Verkkosivu projektit eivät ole täysin yksioikoinen paketti, sillä meiltä verkkosivut ostaessasi et saa pelkästään käyntikortin kaunistetta, vaan tarkasti suunnitellut sekä SEO optimoidut verkkosivut.

Lisäksi verkkosivuston ostaja saa laajan konsultoinnin sivuston ylläpidosta sekä jaamme kanssasi projektin edetessä mieleen juolahtaneet muut digimarkkinoinnin parannusehdotukset. 

Emme kuitenkaan jätä asiakkaitamme pulaan vaan tarjoamme myös verkkosivuston ylläpidon sekä muunmuassa sisällöntuotto palveluita, joilla jatkuva hakukonekehitys varmistetaan.

Tee kotisivut itse

Emme väitä, että verkkosivujen tekeminen olisi jotain rakettitiedettä. Siksi me Kokoammekin blogiin tulevaisuudessa oppaat osioon sinulle kaikki tarvittavat tiedot ja neuvot, joilla rakennat itse omat kotisivut yritykselle. 

Verkkosivut itsessään saa nopeasti pystyyn, mutta maaginen kosketus Netissa.fi sivuston puolelta tuleekin siinä, että olemme jo vuosia tottunut työskentelemään google lähtöisesti.

Etsimme juuri sinulle parhaat hakusanat sekä hakusanojen eri variaatiot maksullisilla ammattilais työkaluilla ennen työskentelyn aloitusta. 

Kuitenkin esittelemme nämä työkalut myös sinulle sivustolla ja opastamme käyttämään oikein, jotta sinä voit säästää rahaa, mutta joudut kuluttamaan omaa aikaasi sivustojen parissa.

verkkokauppa yritykselle

Miksi kotisivut on tärkeät yritykselle?

Varsinkin monet pienyrittäjät väittävät, että kotisivut eivät ole yritykselle tärkeät, koska puskaradiosta tulee asiakkaat. Itsekkin tähän sortuneena voin todeta, että olin väärässä. Nimittäin kotisivut auttavat yritystä myymään huomaamattakin enemmän. Mikäli yrityksellä on selkeät ja informatiiviset kotisivut, jotka löytyvät googlettamalla yrityksen on loistava ensivaikutelma taattu.

Yrityksen edustajan kannaattaakin miettiä, että minkälaiset kotisivut juuri kyseiselle yritykselle sopii, sillä on turhaa tehdä asioista liian monimutkaisia. Usein jo edullisin pakettimme auttaa yrityksiä alkuun online maailmassa. Kotisivut ovat siitä hyvä sijoitus, että niitä voidaan muokata ja parantaa aina jatkuvasti, se on jopa suotavaa.

Näin kotisivut tuo hyötyä yritykselle

Kotisivut ovat yritykselle tärkeät monestakin eri syystä, mutta luetellaanpas tähän nyt pari isointa plussaa. Ensinnäkin kotisivut antavat nopeasti kävijälle kuvan yrityksesi toiminnasta, mutta kuitenkin kotisivut ovat vain markkinointi väline.

Yrityksen kotisivut löytävät asiakkaita sinulle googlesta, mikäli sinulla on hakukoneoptimoidut kotisivut ja muut puitteet sijoituksiin kunnossa.

Toinen todella merkittävä hyöty kotisivuissa on se, että voit jakaa informaatiota yrityksestäsi verkkosivujesi avulla monesta eri lähteestä, johon kannattaakin kurkata artikkelimme miten hankkia uusia asiakkaita. Kyseinen artikkeli perustuu asiakashankintaan kotisivuja hyväksi käyttäen.

Kannattaako kotisivut yritykselle ostaa?

Tämä on kysymys, jota oikeasti kannattaa pohtia ennen kuin ostaa kotisivut yritykselle. Kannattaa pohtia varsinkin sitä, että kuinka kiinnostunut olet itse oppimaan kotisivujen tekemisestä ja siitä miten niitä pyörität. 

Kotisivut yritykselle on todella helppo tehdä vaikkapa käyttämällä wordpress alustaa, jota me itsekkin käytämme.  Kotisivut on loppujen lopuksi sanavalmiilta ja visuaalista silmää omaavalta henkilöltä helppo temppu toteuttaa.

Osta kotisivut yritykselle – Säästä aikaa ja vaivaa

Kannattaa kuitenkin pohtia haluatko käyttää kymmeniä tunteja parhaiden teemojen, lisäosien ja tyylien hakemiseen vai käytätkö ammattilaisia, jotka tietää mitä tekee.

Lisäksi kun kotisivut tulevat nimenomaan yritykselle niin olisi suotavaa, että kotisivut olisivat hakukoneoptimoitu kunnolla. Kun sivustot ovat hakukoneoptimoitu kunnolla on sinun kotisivuillasi tällöin mahdollisuus näkyä googlen ykkös sivulla juuri sinua koskevilla hakusanoilla. 

Hakukone optimointi onkin asia jonka kanssa varsinkin uudet kotisivujen tekijät painivat, sillä se on sellainen suo josta löytyy uusia asioita kokoajan, joita ei edes tullut ajatelleeksi. Lisäksi googlen algorytmi muutoksiin tulisi havahtua ja tehdä tarvittavia muutoksia, mikäli sellasia ilmenee.

Tee kotisivut yritykselle itse

Emme väkisin myy sinulle kallista kotisivujen rakennus palvuamme. Voit myös näiden nopeiden vaiheiden jälkeen rakentaa itse kotisivut yritykselle. Suosittelemmekin käyttämään tunnettuja sekä todella edullisia ulkomaalaisia hosting palveluiden tarjoajia. Pääset alkuun vain muutaman kympin maksulla ja saat luotua ensimmäiset wordpress kotisivut!

WordPress kotisivut yritykselle

Päätitpä sitten tehdä kotisivut yritykselle itse tai ulkoistaa sen meille, niin wordpress tulee sinulle tutuksi. Moni verkkosivujen rakentaja sanoo, että wordpress on huono valinta kotisivujen moottoriksi.

Jokaisella on oma mielipiteensä, mutta me näemme siinä monta hyvää puolta varsinkin jos päätät tehdä kotisivut itse.

Miksi valita wordpress kotisivut?

 • Helppokäyttöisyys
 • Kustannustehokkuus
 • Nopeus
 • Mahdollisuudet

Tässä on lueteltuna vain murto-osa hyvistä puolista, joita wordpress pitää sisällään.

WordPress on todella helppokäyttöinen ja sisältää suomenkielisen admin valikon. Lisäksi muunmuassa gator tarjoilee todella laajan asiakaspalvelun, joten pulmatilanteessa saat apua nopeasti.

WordPress kotisivut maksavat itsetehtynä vain noin. 20€/kk, mutta esimerkiksi me käytämme maksullisia lisäosia asiakkaidemme sivustoilla, joihin joudut upottamaan mahdollisesti satasia.

WordPress verkkosivut ovat suhteellisen nopeat ja tietyillä lisäosilla sitä voidaan nopeuttaa entisestään.

WordPress kotisivut yritykselle on todella loistava valinta, sillä jos haluat tulevaisuudesa laajentaa esimerkiksi verkkokaupaksi, niin se käy edullisesti ja nopeasti.

Netissä