Skip to main content

Google ads kampanjat ovat yksi tehokkain maksullinen markkinointi keino nykyaikana, sillä kukapa ei googlettaisi haluttua palvelua ensitilassa? Google näkyvyyteen on monia keinoja ja google mainos kampanjat ovat oiva tapa lisätä näkyvyyttä, sillä hakukoneoptimointi ei pysty millään tavoittamaan kaikkea yleisöä orgaanisesti.

Netissa.fi google kampanjat ovat luotu markkinoiden tavoista poiketen. Itse olemme ainakin törmänneet google ads kampanjoihin, joissa markkinointi toimisto hoitaa kaiken ja laskuttaa törkyisen palkkion. Tämä saattaa hämätä asiakkaita ads markkinointi kuluista, sillä google adsin käyttö ei ole raketti tiedettä.

Google ads mainonta

Google ads kampanjat meillä toteutetaan aina todella syväluotaavan hakusana analyysin kautta ja tällätavoin hyödynnämme hintalaatu suhteeltaan vain parhaat hakusanat ja tällä tavoin myös säästämme asikakkaan budjettia. 

Varsinkin jos budjetti on rajallinen, niin edullisimpien hakusanojen käyttö on todella merkittävä tekijä, kun pyritään räätälöimään oikeasti tuloksekas kampanja.

Hakusanakampanja

Kertamaksulla räätälöity kampanja
299€
  • Hakusana analyysi
  • Budjetin mukainen kampanja
  • Käyttöön otto ja konsultointi

Mitä hakusana kampanja sisältää?

Tämä 299€ sijoitus yritykseesi voi olla historiasi paras. Tätä palvelua suosittelemme erityisesti paikallisille palveluyrityksille, joiden toimenkuva pysyy aina samana. Esimerkiksi verkkokauppojen jatkuvasti muuttuvat kampanjat ja erinäiset mittaukset vaativat pitkäaikaisempaa kumppanuutta. Voit kysyä minkälainen paketti sinulle sopii parhaiten!

Palvelumme sisältää konsultoinnin google adsin käyttöönottoon sekä käyttämiseen, jolloin asiakas voi itse päättä koska näyttää mainoksiansa ja koska ei. Kampanjat tulee tosin kohdistaa oikeanlaiselle laskeutumis sivulle, mutta jos sivustosi verkkosuunnitelu kaipaa fiksausta olemme täällä myös sitä varten!

Hakusana kampanja suunnitellaan aina yksilöiden asikkaan tarpeet budjetti edellä. Emme väkisin käytä googlen kalleimpia hakusanoja, jotka maksavat monia euroja per klikkaus, vaan kilpailutamme kaikki mahdolliset hakusanat sinun yrityksellesi sopivista hakusanoista.

Hakusana kampanja

Google Display mainonta

Google display kampanjat ovat varmasti näkyneet sinunkin silmiisi monilla suurilla sekä pienillä verkkosivuilla. Display mainokset ovatkin hyvä tapa ajaa verkkosivuille liikennettä ja tätä kautta saada uusia asiakkaita. 

Display kampanja sopii  parhaiten isommille yrityksille, joilla on mainos budjetissa enemmän euroja. Display mainokset ovat suhteessa hakusana mainoksiin kalliimpia pyörittää niiden osuvuuteen nähden. Kuitenkin Display kampanjat pystytään optimoimaan näkymään kohde yleisölle todella hyvin, mutta silti suora hakusana markkinointi konvertoi uusia asikkaita infernaaliseseti enemmän.

Displaty sopii parhaiten yksittäisten tuotteiden myymiseen sekä esimerkiksi verkkokauppojen tarjousten esittämiseen kohdeyleisölle laajasti ja nopeasti.

Google Display banneri setti

Räätälöity banneri setti yrityksellesi
690€
  • Yleisimmät bannerit koot
  • Näy siellä missä ihmiset ovat
  • Näy niille jotka voisivat sinua etsiä

Google display bannerit

Display banneri setti sisältää kaikki yleisimmät banneri koot, joita muunmuasa google ads käyttää. Voit kuitenkin käyttää samoja bannereita ihan missä vaan ympäri internettiä, sillä useimmat mainos alustat käyttävät samoja banneri kokoja.

Meiltä myös sosiaalisen median kanaviin sopivat bannerit.

Netissä